søndag den 8. marts 2015

Glutenfri pasta med en cremet avocado sauce

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

  Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.

 
 
 
 
Ingredienser:
Glutenfri spaghetti
2 store modne avocadoer
En håndfuld basilikumblade
2 fed hvidløg
2 spsk. frisk citronsaft
1 bakke cherrytomater
½ dåse majs
Himalaya salt & peber
Oliven olie
 
1. Spaghettien koges 'al dente'.
 
2. I en food processor kommes der avocado, basilikumbladene, citronsaften og hvidløget. Blend indtil det får en cremet konsistens. I mens den kører, så tilføj et par stråler oliven olie og smag til med salt & peber.
 
3. Skær tomaterne i halve skiver og gør majsene klar.
 
4. Bland det hele sammen i en stor skål.
 
 
 
Wa'Salam ♥ 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar