lørdag den 7. februar 2015

Kinesisk stir fry med kødstimler og broccoli

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

  Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.

 

Er man til kinesisk mad, så anbefaler jeg denne ret. Den er helt igennem fantastisk!
 
 
Ingredienser:
500 g okse/kalve kød i strimler
½ løg, skåret i to portioner
2,5 dl kalve/oksebouillon
1,2 dl Soya
1 spsk. sesamolie
75 g brunfarin
3 fed hvidløg
2 spsk. majsstivelse
Et broccoli hoved, skåret i mundrette stykker
Salt og peber
 
1. I en gryde eller stor pande tilføjes oksekødet og løget. Det er vigtigt, at blusset er lavt her, så kødet kan blive mørt.
 
2. I en røre skål piskes bouillon, soya, sesamolie, brun farin og presset hvidløget. Smag til med salt og peber.
 
3. Kom blandingen over kødet og løgene i panden. Dæk panden med et låg og lad det simre på lav varme i ca. 30 min. (eller indtil kødet er godt mørt)
 
4. Kom lidt sauce fra panden i en lille skål og rør det op med majsstivelse. Kom saucen ned i panden igen og rør forsigtigt rundt.
 
5. Kom broccoli stykkerne i til sidst. Lad dem simre i ca. 5 minutter, hvis du kan lide dem blødere, så lad dem være nede i længere tid.
 
Serveres med jasmin ris, sriracha chilisauce og sesamfrø.
 
 
Wa'Salam ♥ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar