søndag den 18. januar 2015

Penne arrabbiata - En cremet tomatsauce med penne pasta og kylling

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

  Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.
 
 
 
 
 

Ingredienser:
3-4 kyllingebryst (skåret i mundrette stykker)
Pasta penne
2 dåser flådetomater (blendet)
250ml fløde (der kan bruges mere, hvis man har behov for dette)
2 fed hvidløg
3 forårsløg eller et stort løg
Et halv glas rød pesto
Parmesan/mozzarella ost
Salt og peber
Lidt chili

1. Svits kyllingen i lidt olie og tilsæt herefter salt og peber. Tag kyllingen op når det er færdigt.

2. I samme gryde svitses løget og hvidløget.

3. Tilsæt tomatsaucen, fløden, lidt mozzarella ost, chili og pestoen. Rør godt rundt og lad retten koge i 20 min. Kom kyllingen ned i gryden efter det har fået den rette koge tid.

4. Kog pastaen imens overstående koger.

5. Smag retten til med salt og peber.

Servere retten og drys persille og enten parmesan eller mozzarella ost henover.

(Der kan sagtens bruges en masse grøntsager i retten såsom champignon, spinat, gulerødder eller hvad man nu har lyst til)


Wa'Salam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar