بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.
Ingredienser:
350g kyllingestrimler
1 pakke økologiske nudler (egnet til at blive stegt)
3 gulerødder
1 stor pore eller 2-3 forårsløg
1 løg
1 halv bundt broccoli
Hvidkål efter eget behov
3 fed hvidløg
1 mild rød chili
Et lille stk. ingefær
Olie til stegning
Sauce:
75g soya
En halv kop/1 dl kyllingebouillon
3,5 spsk. sukker
1 spsk. sesamolie
1-2 spsk. sur sød sauce
Mindre end en halv tsk. peber
2 spsk. maj stivelse eller kartoffelmel
Vand
1. Start med at skær grøntsagerne efter eget ønske og stil til side.
2. Hak chilien, hvidløget og ingefæren fint. Steg det i en olieret wok i ca. 15 sekunder.
3. Tilsæt kyllingen ned i wokken og steg indtil de er gennemstegte og ikke mere end det. Tag kyllingen op og stil panden til side.
4. Kog nudlerne i ca. 3 minutter og stil dem under koldt vand efter. Lad dem dryppe helt af.
5. Bland alle ingredienserne sammen til saucen i en skål (på nær majs stivelse og vandet) og stil til side. Bland herefter majs stivelsen og vandet i en anden lille skål og stil til side.
6. Varm wokken op igen og tilsæt nudlerne. Steg dem i ca. 3-4 minutter.
7. Tilsæt kyllingen og rør godt rundt.
8. Tilsæt grøntsagerne og giv dem 2 minutter maks. Der skal stadig være bid i grøntsagerne, så de må ikke blive for bløde.
9. Hæld saucen over nudlerne, grøntsagerne og kyllingen og bland det hele grundigt. Tilsæt majs stivelse til sidst, så saucen bliver lidt mere tyk i det.
Servere med ristet peanuts eller cashewnødder og sesamfrø :)
Wa'Salam.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar