søndag den 8. februar 2015

Marokkansk laks i krydret tomatsauce

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

  Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.

 

 
 

 

Ingredienser:
6 stk. laksefilet
3 store hakket løg
6 hakket tomater
5 fed hvidløg
1 dåse kikærter
1 bundt hakket koriander
½ bundt hakket persille
10 spsk. tomatsauce
½ glas grønne oliven
1 tsk. himalaya salt
1½ tsk. peber
1 tsk. cayennepeber
2 tsk. paprika
½ tsk. spidskommen
½ tsk. kanel
1 tsk. gurkemeje
 
 
1. Olie varmes op i en stor pande. Tilføj løgene og det presset hvidløg og lad det svitse indtil løgene er helt bløde.
 
2. Kom de hakket tomater og lad det simre i ca. 4-5 min (med låg på) på lav varme.
 
3. Persille, koriander, kikærter, tomatsaucen, oliven og alle krydderierne kommes ned i panden. Rør det hele godt sammen.
 
4. Kom lakse stykkerne ned i panden og sæt låg på igen. Lad laksen simre i ca. 45-50 min (stadig på lav varme)
 
 
Retten kan spises med enten brød, couscous eller andet tilbehør ved siden af :)
 
 
Wa'Salam ♥ 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar