tirsdag den 23. december 2014

Gryderet med kartofler og lammekød

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم 

  Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.
 
 
 
 
Ingredienser:
700g kartofler (der kan sagtens bruges mindre, men we got a potato lover over here)
Halv kilo lammekød i tern (her kan der også bruges mindre)
3 tomater
2 løg
1 dåse tomatpure
Salt og peber
Koriander
 
 
1. Skær lammekødet i mundrette stykker.
 
2.  Læg kødet i en gryde og dæk det til med vand. Kog det op i en gryde til det er godt mørt (Ca. 30 min). Når det begynder at koge, så er det meget vigtigt, at skrue ned for blusset.
 
3. Skær kartofler, tomater og løgene i tern. Stil til side. 
 
4. Når kødet er blevet færdig kogt, så hæld kødets vand i en skål og stil til side.
 
5. Kødet i gryden skal nu svitses godt med løgene og efterfølgende tomaterne og kartoflerne. Svits det hele godt sammen i 5-10 minutter.

6. Hæld bouillonen/kød vandet tilbage i gryden.

7. Tilsæt tomatpure og lad det koge op i 10 minutter. Skrue ned for varmen og lad det koge i 40 min (eller indtil kartoflerne er møre).
 
8. Smag til med salt, peber og koriander.
 
Serveres med ris eller brød :)
 
 
Wa'Salam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar