søndag den 20. juli 2014

Club sandwich: Bedre end de fleste caféer.

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

 

 Assalamu Alaykum wa RahmatuAllahi wa Barakatuh.
 
 
 
 
Ingredienser:
Fuldkorns sandwich toast
2 kyllingebryst filet
Halal kalkun bacon (kan købes i Jacobs fullhouse)
Tomater
Iceberg salat
Karrydressing

Kartoflerne:
Kartofler
Oregano
2 fed hvidløg
All around krydderi

Chili-mayo:
Sriarcha chilisauce
Mayo
Lidt Soya
Lidt citron
 
Sandwichen:
1. Start med at grille kyllingefileterne på en grillpande med lidt gurkemeje, de 7 krydderier og all around chili blanding (skær dem gerne op i tynde 'lag')

2. Steg dine bacon, så de bliver crispy og lad dem dryppe af.


3. Forbered tomaterne ved, at skære dem i skiver og vask salaten grundigt og lad det dryppe lidt af.

4. Grill herefter toast brødet. Jeg brugte 3 stks.


5. Sandwichen skal hermed 'bygges'.
- Kom karrydressing på det grillet toast. Kyllingebryst. Bacon. Tomater. Salat. Endnu et toast brød smurt med karry dressingen og fyldet, og sådan bliver man ved indtil man er tilfreds med sin sandwich.


Kartoflerne:
1. Skær kartoflerne i både

2. Marinere dem med lidt oliven olie, oregano, hvidløg og all around krydderi i ca en halv times tid.

3. Tænd ovnen og sæt den på 180C (det meget forskelligt fra ovn til ovn) og stil kartoflerne i ovnen indtil de dejlige crispy med en masse smag.


Chili-Mayo:
Bland alle ingredienserne sammen og stil på køl i 10 minutter. Hvor stærk man vil have den, afhænger af hvor meget sriarcha chilisauce man er til, så smag til undervejs og start ud med en tsk.


Wa'Salam.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar